Kategórie
 
 
 
 
 

Technológie slnečných okuliarov Julbo

22. júl 2015
Technológie slnečných okuliarov Julbo

Okuliare Julbo patria medzi top značky v oblasti ochrany očí pred škodlivým žiarením. Výhody technológií a šošoviek oceňujú športovci z oblasti behu, biatlonu či športového lezenia. Pozrite si, čo ponúkajú.

Okuliare Julbo sú podľa účelu použitia rozdelené do kolekcií Julbo Mountain, Julbo Nautic, Julbo Speed.

Julbo Mountain

Julbo Mountain je kolekcia okuliarov určená na horské túry. Je navrhnutá tak, aby poskytla najlepšiu ochranu očí bez ohľadu na to, či práve „visíte“ na najstrmších skalných stenách,  alebo vystupujete na najvyššie hory. Rad Julbo Mountain je doplnený technickými inováciami, ako odnímateľné kryty na blokovanie bočných lúčov počas najintenzívnejšieho slnka, odnímateľné magnetické ochranné krídla, Flex nosník na ideálne držanie pri každom type nosa a tváre, 360 ° nastaviteľné stránice, aby  sa Vám okuliare nikdy nezošmykli a nevypadli.

Julbo Nautic

Okuliare Julbo Nautic boli vyvinuté pre milovníkov vodných športov a jachtárov po celom svete. Tieto okuliare sú vybavené  špeciálnymi funkciami a „water friendly“ technológiami – polarizačnými šošovkami, ktoré filtrujú odraz od vodnej hladiny, majú zakrivené a priľnavé rámy a stránice, ktoré držia na tvári počas každej situácie, aj počas extrémnych podmienok.
Okuliare na vodné športy Julbo Nautic sú „špička“  ako výkonom, tak aj štýlom, tak aby Vám poskytli ochranu očí nie len na mori, či v prístave, ale aj počas bežného dňa.

Julbo Speed

Kolekcia Julbo Speed zahŕňa okuliare so špeciálnym ergonomickým a aerodynamickým tvarom  pre atlétov, milovníkov trailového behu či horskej cyklistiky. Tieto modely sú navrhnuté za pomoci špičkových športovcov tak, aby poskytli maximálny komfort a ochranu, aby užívatelia počas celodenných túr, či vychádzok zabudli, že ich majú na nose. Špeciálne gripy zaistia, aby okuliare držali na svojom mieste.   3D nosný klip sa dokonale  prispôsobuje každému tvaru nosa jediným kliknutím.

Model Julbo Venturi Vám poskytne ultra ľahkosť a ultra ventiláciu počas trailových behov a Julbo Stunt zasa stabilitu a komfort počas horskej cyklistiky.

100% výkonu a 100% štýlu pre športových nadšencov, ktorí chcú vidieť a byť videní.

Julbo šošovky

S najpokročilejšími technológiami je Julbo dlhé roky špecialista, najmä vo fotochromatických (samozafarbovacích) šošovkách. Rad Julbo Photochromatic zahŕňa 5 typov špecifických šošoviek na rôzne aktivity. Na výber máte fotochromatické, farebné, s polarizačným filtrom a špeciálnymi úpravami proti zahmlievaniu.

Fotochromatické šošovky Julbo NXT:

Julbo Zebra 2-4 – fotochromatická šošovka určená pre intenzívne horské slnko, ktorá stmavne z kategórie 2 na kategóriu 4 len za 22-28 sekúnd. Sú preto ideálne pre jazdu na horských bicykloch, lyžovanie, beh a lezenie.

Julbo Zebra Light 1-3 – fotochromatická šošovka pre rýchlu adaptáciu počas outdoorových vychádzok počas ktorejkoľvek dennej doby.

Julbo Cameleon 2-4  – šošovky s polarizačnou úpravou vyvinuté na horské športy, pohyb v zasneženom teréne, či v púšti, kde je slnko najintenzívnejšie.

Julbo Octopus 2-4 – polarizačné fotochromatické šošovky s vodeodolnou úpravou zaistí, aby voda stekala po šošovkách.  Tieto šošovky sú ideálne na všetky vodné športy a aktivity pri vode.

Julbo Falcon 2-3 – šošovky citlivé na svetlo s antireflexnou a polarizačnou úpravou sú ideálne na cestovanie, pre šoférov a sú určené pre širokú škálu slnečných podmienok. Technológia BWS je citlivá na viditeľné svetlo, sklá sa tak rýchlo stmavia nielen pri slnečnom, ale aj umelom osvetlení.

Materiál šošoviek Julbo

Julbo ponúka nasledujúce polykarbonátové šošovky Julbo Spectron Polycarbonate, ktoré vynikajú vynikajúcou odolnosťou voči otrasom, sú viacúčelové a vhodné na všetky športy.

Technológie Julbo

anti-fog – úprava proti zahmlievaniu
anti-reflective – redukuje namáhanie očí, eliminuje oslepenie zo slnečného žiarenia
flash finish – filtrácia viditeľného svetla pomocou zrkadlového efektu na šošovke
water-repellent –zaisťuje stekanie vody po šošovke, kvapky vody na šošovke nehrozia
oil-repellent coating – proti zanechávaniu otlačkov prstov a mastným škvrnám na šošovke

Všetky šošovky navyše patria do optickej triedy 1 a garantujú 100% UVA, UVB a UVC ochranu.

Ak Vás zaujali technológie, pozrite si okuliare Julbo z našej ponuky a vyberte si spoľahlivého a dizajnového ochrancu Vášho zraku.

 

Tím Sportrysy.sk

 

Pridať komentár:

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia