Kategórie
 
 
 
 
 

Zbierka na obnovu školy pod Everestom v Sportrysy

30. jún 2015
Zbierka na obnovu školy pod Everestom v Sportrysy

Sportrysy spolu s SHS James organizuje verejnú zbierku pre obnovu školy pod Everestom. Pozrite si, v ktorých predajniach Sportrysy nájdete stacionárne pokladničky. Zapojte sa aj Vy! Spolu dokážeme viac!

Verejná zbierka Obnova školy pod Everestom

SHS James organizuje verejnú zbierku na pomoc zemetrasením postihnutého Nepálu. Výnos zbierky bude použitý na obnovu školy v oblasti Solo Khumbu pod Everestom prostredníctvom slovenského honorárneho konzula v Nepále, Pasang Dawa Šerpu.

Všetky sídla napr. v Solo Khumbu sú zdevastované na viac ako päťdesiat percent, deti nemôžu chodiť do škôl, obydlia sa len pomaly obnovujú, väčšina ľudí bude musieť prečkať zimu v rôznych provizóriách, dôsledky zemetrasenia budú doliehať na obyvateľstvo ešte niekoľko rokov.  To sú dôvody, pre ktoré SHS James vyvinuli iniciatívu, aby bola pomoc jasne cielená a aby mali v Pasangovi záruku, že sa vyzbierané prostiedky plne použijú na obnovu školy či viacerých škôl v oblasti Solo Khumbu.

"Touto cestou všetkých vyzývam, aby sa do zbierky zapojili a aby sa tak vrátilo to, čo táto krajina a jej ľudia poskytli mnohým z Vás – neuveriteľné zážitky, mier a pokoj v duši, vyrovnanosť a poznávanie nádhernej krajiny a jej ľudí," hovorí Igor Koller, predseda SHS James.

Verejná zbierka je registrovaná a zapísaná do registra verejných zbierok pod číslom 000-2015-017650. Rozhodnutie o registrácii nadobudlo platnosť 15. 06. 2015.

Ako prispieť do zbierky

1.    Zasielaním dobrovoľných finančných príspevkov na osobitný účet  číslo SK84 0200 0000 0035 2398 8453 (3523988453/0200) vedený vo VÚB Banke. Účet je nastavený tak, že pri prípadnom vklade v hotovosti neplatí vkladateľ žiadny poplatok. Vedenie účtu bude mať len minimálne náklady, ktoré plne uhradí SHS JAMES. Takže z účtu odvedieme na obnovu školy pod Everestom presne na cent toľko finančných prostriedkov, koľko sa naň vloží.

2.    Prispením v stacionárnych pokladničkách, ktoré budú umiestnené okrem iného aj vo vybraných predajniach Sportrysy.

Zbierka pre Nepál v Sportrysy.sk

My sme sa do tejto zbierky zapojili tiež a venujeme 50,- eur do každej pokladničky, ktorú sme umiestnili pri pokladniach v nasledujúcich pobočkách:

  • Sportrysy Poprad, Námestie sv. Egídia 77
  • Sportrysy Poprad, OC Storeland, Teplická cesta 5 (pri Baumaxe)
  • Sportrysy Poprad, ZOC Max, Dlhé hony 1
  • Sportrysy Prešov, Hlavná 107/B

Máme blízko k horám, tak spojme svoje sily a podieľajme sa na efektívnej obnove jednej školy. Spolu dokážeme viac!

Termín ukončenia zbierky: Verejná zbierka bude ukončená v sobotu večer 17. 10. 2015 na Medzinárodnom festivale horských filmov v Poprade.

Tím Sportrysy.sk

 

 

Pridať komentár:

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia