Kategórie
 
 
 
 
 

Testovali sme Haibike

23. jún 2015
Testovali sme Haibike

Na Sliezskom vrchárovi sme si otestovali cestný bicykel Haibike Affair RC. Aké s nim máme skúsenosti? V nasledujúcom článku Vám to prezradíme.

Haibike Affair RC

Na časovke do vrchu Sliezsky vrchár sme mali možnosť otestovať cestný bicykel Haibike Affair RC. Trasa preteku ľahučkému 7 kilovému bicyklu sedela a nízke vrchárske kolesá Mavic Ksyrium taktiež prispeli jazdnej dynamike. Bicykel bol osadený elektronickou sadou Shimano Ultegra Di2 a radenie tak bolo doslova hračkou. Prvé, čo Vás napadne, keď sa na Affair pozriete, je: "Kde ma zadnú brzdu?" Tá je aerodynamicky ukrytá pod stredovým zložením. Toto uloženie prispieva nielen k aerodynamike, ale výrazne zvyšuje aj jazdný komfort tohto karbónového rámu. Ten je celkovo ozaj vysoký a aj zjazd bol bezpečný a komfortný. Aj keď asfalt bol nekvalitný a miestami žiadny. S Haibik-om si skrátka užijete pretek, aj keď ešte zďaleka nemáte pretekovú formu.

O značke Haibike

Nemecká značka Haibike bola založená v roku 1996. Od jej založenia ponúka inovatívne a profesionálne riešenia bicyklov pre športovo orientovaných jazdcov či pretekárov. 
Cieľom značky Haibike je byť špičkou v spracovaní, technologickom riešení a dizajne. Niektoré modely bicyklov Haibike dostali opakované ocenenie za medzinárodný dizajn.
Ak Vás Haibike zaujal, pozrite si bicykle Haibike z našej ponuky.

 

Tím Sportrysy.sk

 

 

 

Pridať komentár:

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia