Kategórie
 
 
 
 
 

Reprezentačný tím na čele s Petrom Žiškom odletel na MS Spartan Race

10. september 2014
Reprezentačný tím na čele s Petrom Žiškom odletel na MS Spartan Race

Reprezentačný tím Reebok Spartan Team Slovakia na čele s Petrom Žiškom čoskoro pobeží na majstrovstvách sveta sparťanských pretekov Reebok Spartan Race v americkom Vermonte. Pozrite si, čo ich v amerike čaká a ako sa pripravovali.

Tím Reebok Spartan Team Slovakia si preverí svoje sily už 21. septembra na preteku v Killingtone, v americkom štáte Vermont.

O majstrovstvách Spartan Race

Majstrovstvá sveta budú v obtiažnosti Beast, čo predstavuje viac ako 13 míľ (20 km) behu s viac ako 26 prekážkami. Najlepšie časy pretekárov sa budú pohybovať okolo 3 hodín.

Usporiadateľ sľubuje najťažší športový zážitok pre milovníkov terénnych behov, olympijských behov, cyklo závodov a rôznych iných extrémnych športov. Peter Žiška a celý tím teda bude mať čo robiť.

Preteku sa za Slovensko zúčastní Peter Žiška, Blanka Plačková a Koloman Bodnár a za Česko Martin Zapalač a Tereza Klimešová.

Tréningová príprava na MS

Príprava členov tímu prebiehala viac-menej individuálne. Chlapci a dievčatá sa okrem individuálnej prípravy zúčastňovali všetkých pretekov Reebok Spartan Race na Slovensku, v Čechách, Maďarsku a Poľsku. A práve v spomínanom Poľsku sa 30. augusta zúčastnili posledného preteku v kategórii Sprint.

Peter Žiška sa na majstrovstvá sveta pripravoval takmer každodenným tréningom v Tatrách. Pozrite si trasu jeho bežného tréningu.

O tom, či schlapci uspejú v tvrdej konkurencii a o poradí, ktoré na preteku obsadia Vás budeme informovať na našej stránke.

Našim pretekárom držíme palce a veríme, že náš malý stred Európy úspešne zviditeľnia.

 

Prečítajte si tiež:

Reebok Spartan Team Slovakia 

Oficiálny slovenský tím pretekov Reebok Spartan Race s názvom Reebok Spartan Team Slovakia je najúspešnejší tím v strednej Európe. My v Sportrysy.sk sme hrdí na našich bežcov. Pozrite si zloženie tímu v nasledujúcom článku.

Kolekcia Reebok Spartan Race v Sportrysy.sk

Pozrite si našu kompletnú ponuku oblečenia a obuvi navrhnutú špeciálne na prestížne preteky cez prekážky, Reebok Spartan Race. Celú kolekciu nájdete exkluzívne v predajniach Sportrysy a na eshope.

Peter Žiška všetkým rodičom: Lepšie zablatené dieťa ako...

Prečítajte si v exkluzívnom rozhovore, čo odkazuje Peter Žiška, úspešný reprezentant tímu Reebok Spartan Team Slovakia, ktorý Sportrysy.sk podporuje.

 

Tím Sportrysy.sk

Sponzor tímu

 

 

 

Pridať komentár:

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia