Kategórie
 
 
 
 
 

Reebok Spartan Race vo Vechci

31. júl 2014

Preverte si svoje schopnosti už tento víkend na preteku Reebok Spartan Race vo Vechci. Obtiažnosť Sprint je vhodná aj pre začiatočníkov. Pozrite si, čo všetko Vás v sobotu čaká.

Preteky vo Vechci s obtiažnosťou Sprint obnášajú približne 5 kilometrový beh cez viac ako 15 prekážok. Na tomto preteku bude štartovať aj náš tím Reebok Spartan Team Slovakia na čele s Petrom Žiškom. Trúfnete si naňho?

Informácie o preteku

Dátum: 2. august 2014
Čas začiatku: 9:00 h
Náročnosť: Sprint
Dĺžka trate: 5 km a viac
Počet prekážok: minimálne 15
Odhadovaný čas: 40 minút až 2 hodiny
Vek: 15 - 99 rokov

Odhadovaný čas prejdenia trasy preteku závisí od kondície každého pretekára a môže sa líšiť o pár minút až hodinu. Tento pretek je svojou náročnosťou vhodný aj pre začiatočníkov. Môžte sa tešiť napríklad na tieto prekážky:

  • Lezecká stena
  • Ručkovanie
  • Plazenie pod ostnatým drátom
  • Nosenie vriec, alebo iných predmetov
  • Ťahanie predmetu

Podrobný popis jednotlivých prekážok nájdete v nasledujúcom článku.

250 až 300 pretekárov bude štartovať každých 30 minút, alebo 15 minút, záleží od situácie. Štartovný čas si vyberiete počas registrácie. Vybraný čas nie je zaručený a môže byť organizátorom zmenený. 
Pomoc je rozmiestnená na väčšine úsekov trate. Pretekári si musia priniesť svoju pitnú vodu.
Každý pretekár, ktorý dobehne až do cieľa dostane medailu, Spartan Race tričko a jedno pivo.

O lokalite preteku

Vechec je obec nachádzajúca sa len 3 km od Vranova na Topľou. Prvá písomná zmienka o obci je z roku 1327. V roku 1977 tu bolo sprístupnené prvé odvodnené futbalové ihrisko v okrese.

Adresa lokality preteku:

Futbalový areál
Mlynská 323
094 12 Vechec
SLOVENSKO
Pozrieť na mape.

Sportrysy.sk na Reebok Spartan Race Vechec

Aj na tomto preteku hľadajte stánok s logom Sportrysy.sk. V našej ponuke nájdete kompletnú kolekciu sparťanského oblečenia z kolekcie Reebok Spartan Race. A navyše, k topánkam Reebok All Terrain Super získate kupón na registráciu na preteky Reebok Spartan Race v Donovaloch. Tak neváhajte a navštívte nás na pretekoch, pretože počet kupónov je obmedzený.

Veríme, že sme Vás motivovali na tento pretek. A ak nie, verte, že sa oplatí aspoň prísť pozrieť.

 

Prečítajte si tiež:

Reebok Spartan Team Slovakia 

Oficiálny slovenský tím pretekov Reebok Spartan Race s názvom Reebok Spartan Team Slovakia je najúspešnejší tím v strednej Európe. My v Sportrysy.sk sme hrdí na našich bežcov. Pozrite si zloženie tímu v nasledujúcom článku.

Preteky Reebok Spartan Race 2014 

Ak sa chcete o pretekoch Reebok Spartan Race dozvedieť viac, v nasledujúcom článku sa dozviete základné informácie o pretekoch, úrovne a obtiažnosti pretekov a rozpis pretekov na rok 2014 v strednej Európe.

Peter Žiška všetkým rodičom: Lepšie zablatené dieťa ako...

Prečítajte si v exkluzívnom rozhovore, čo odkazuje Peter Žiška, úspešný reprezentant tímu Reebok Spartan Team Slovakia, ktorý Sportrysy.sk podporuje.

 

Tím Sportrysy.sk

Zdroj foto: sportrysy.sk a adam.sk

 

Pridať komentár:

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia