Kategórie
 
 
 
 
 

Príďte si k nám otestovať bežecké topánky On

30. marec 2015
Príďte si k nám otestovať bežecké topánky On

Príďte si k nám otestovať unikátnu novinku - bežecké topánky On so špeciálnou odpruženou podrážkou nabitou technológiami. Kde a ako si ich môžete otestovať sami? Aké skúsenosti s nimi majú naši kolegovia? To sa dozviete v nasledujúcom článku.

O bežeckých topánkach On

So značkou On prerazila švajčiarska firma, ktorej hlavnou myšlienkou je zameranie sa na odpruženie počas behu. Na čele značky On stojí tím vedcov so špičkovým triatlonistom Olivierom Bernhardom, ktorý čerpal zo svojich skúseností a dlhoročnej profesionálnej kariéry. Jeho cieľom je pomôcť a spríjemniť beh hlavne bežcom, ktorí nabehajú stovky kilometrov po tvrdom povrchu cesty a zároveň im aj ponúknuť spôsob ako šetriť ich namáhané kĺby a šľachy. Tie totiž trpia omnoho viac ako v terénnom prostredí.

Viac o technológiách On sa dočítate tiež v nasledujúcom článku.

Otestujte si bežecké topánky On CloudSurfer

To, že nejde len o zaujímavý dizajn, ale aj o vynikajúcu funkčnosť, zistíte už po prvých odbehnutých kilometroch. 

Z tohto dôvodu sme si pre Vás v našej predajni Sportrysy v Poprade pripravili testovaciu akciu, kde si môžete prísť tieto topánky odskúšať a prebehnúť sa v nich. Na testovanie sme pre Vás vyčlenili model CloudSurfer v dámskom aj pánskom prevedení v rôznych veľkostiach.

Naučte sa behať správne, aby ste zbytočne nezaťažovali svalstvo a nedostávali Vaše telo do predčasnej únavy.

Podmienky testovania bežeckých topánok On

Ak si chcete otestovať model On CloudSurfer, stačí zložiť vratnú zálohu v cene topánok On a môžte ich testovať až 24 hodín. Ak so sebou nebudete mať peniaze, ako zálohu nám budú stačiť 2 doklady totožnosti, ktoré Vám vrátime po otestovaní topánok On. Topánky musia byť vrátené v nepoškodenom stave.

  • Miesto, kde si môžte topánky požičať: hlavná predajňa Sportrysy v Poprade (Námestie sv. Egídia 77)
  • Cena zapožičania: 10,- eur (pri kúpe topánok Vám ich vrátime formou odpočítania z predajnej ceny topánok)
  • Záloha: cena topánok On alebo 2 doklady totožnosti

Na otázky týkajúce sa samotných topánok alebo ich používania vám rád zodpovie náš školený personál, ktorý aj samotné topánky testoval a rád sa podelí so svojimi skúsenosťami.

Aké skúsenosti z testovania On CloudSurfer majú naši kolegovia?

Prečítajte si recenzie našich kolegov z testovania modelu On CloudSurfer:

Miroslav Repček – špecialista na horolezectvo, skialp a outdoor

„Moje prvé pocity boli po pár metroch to zabaliť a ísť domov. Vôľa ma prinútila to nevzdať a neľutujem. Nohy si začali zvykať na  odraz a ľahkosť počas behu a dopadu na tvrdú cestu. Necítil som žiadnu únavu, žiadnu bolesť a ani vyčerpanosť.“ 

Denisa Švarcpacherová – pracovníčka Eshopu

„Už samotný výzor topánok ma inšpiroval si ich vyskúšať a prebehnúť sa v nich. Nechcela som si pripustiť, že dáka topánka vie ovplyvniť môj beh a hlavne môj výkon, ale toto ma naozaj príjemne prekvapilo. Behalo sa mi v nich super, mäkký dopad, pružnosť tých obláčikov na podrážke a tlmenie nárazov bolo cítiť už po pár metroch. Ani po dlhšom behu som necítila žiadnu únavu alebo slabosť. Behalo sa v nich ľahšie a mala som pocit, že aj rýchlejšie, čo nakoniec potvrdil aj samotný čas. Zo začiatku bolo len potrebné si zvyknúť, že stojíte akoby trošku vyššie než pri iných topánkach, ale počas behu si nato človek rýchlo zvykne a pri odraze má pocit, že sa vznáša. Topánky vrelo odporúčam a stali sa aj mojou súčasťou behov po asfalte a ceste. Mínusy som zatiaľ žiadne nepocítila a nestretla sa s nimi.“

Marek Gažúr – špecialista v oblasti obuvi

"Topánka pôsobí veľmi solídne a už na prvý dojem sa zdá byť ľahká. Netreba sa obávať behania cez pätu, táto topánka si to priam žiada. Pohlcuje väčšinu nárazov na tvrdý povrch. Po vyskúšaní viacerých druhov a značiek topánok, najmä pri behu po asfalte som po 5 km pociťoval úpony a šľachy kolien. Pri topánkach On CloudSurfer som ani po dlhšom behu nezaznamenal tento problém. Z vlastnej skúsenosti odporúčam nebehať po znečistenom asfalte (kamienky, štrk, piesok). Topánka sa môže stať mierne nestabilnou."

 

 

 

Pozrite si tiež:

On CloudSurfer - bežte ako po oblakoch

Unikátna technológia odpruženia - to je značka On. Prečítajte si o našliapanej technológii bežeckej obuvi značky On, ktorá už od roku 2010 na medzinárodných veľtrhoch zbiera ocenenia za dizajn a technológie. Zistite o nich viac v nasledujúcom článku.

Bežecké topánky On

Pozrite si celú kolekciu bežeckej chuťovky On

 

Tím Sportrysy.sk

 

Pridať komentár:

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia