Kategórie
 
 
 
 
 

Oslava jari v novinkách od značky ON

21. marec 2016
Oslava jari v novinkách od značky ON

Ako sa zorientovať v niekoľkých modeloch bežeckých topánok a zistiť, čo je pre vás to najlepšie? Pripravili sme krátkeho pomocníka pri výbere cestnej bežeckej obuvi značky ON. 

S príchodom jari Vám chceme predstaviť to najlepšie z cestných bežeckých topánok On na sezónu 2016. Ich unikátnu technológiu odpruženia aj históriu značky On sme už predstavili v predchádzajúcich článkoch. Tentokrát ponúkame staro-nové modely aj zaujímavé novinky. 


ON Cloudsurfer v novom "šate"

Cestná bežecká topánka ON Cloudsurfer je vhodná pre rekreačných bežcov ako aj ozajstných pretekárov, ktorých bezpochyby zaujme kompletne prepracovaným dizajnom. Novinkou je priedušný zvršok, ktorý je utkaný z jedného kusu materiálu. Dvojvrstvová konštrukcia a cielene umiestnené pásy zvnútra zvršku znamená žiadne otlaky či odery na nohách pri dlhších behoch. Nový materiál naviac zaručuje lepšiu priedušnosť a ventiláciu chodidiel. V neposlednom rade nové riešenie topánok značne odľahčilo a znížilo tak záťaž na svaly a šľachy a podporilo rýchlejšiu regeneráciu.

  • inovovaný systém podrážky CloudTec a zlepšený grip 
  • priedušný zvršok, ktorý je utkaný z jedného kusu materiálu
  • nižšia váha
  • reflexné pásy umiestnené okolo zadnej časti topánky podčiarkujú lepšiu viditeľnosť a dizajn 

Beh zas posunieme o latku vyššie, vďaka týmto technológiám získame dlhšiu výdrž, rýchlosť, odraz pri každom kroku a vyššiu bezpečnosť aj v neskorších hodinách. Topánky odporúčam aj bežcom, ktorý beh neberú len ako relax, ale majú v sebe pretekárskeho ducha. Výborný spoločník počas maratónov, polmaratónov a iných cestných behov.

ON Cloud v nových farbách

Stálica na trhu ON Cloud si zachovala svoj dizajn ale obohatila sa o nové farebné varianty.

Úplnou novinkou v našom eshope a na predajniach sú modely Cloudster, Cloudcruiser a Cloudflyer

Cloudcruiser: jednička pri dlhých a náročných behoch

Cloudcruiser je tou pravou voľbou pri náročných a dlhých behoch. Ponúka vynikajúcu ochranu pri nárazoch, naplno využíva technológiu CloudTec s „Cloud“ prvkami a pružná stielka vám zabezpečí mäkké pristátie s rýchlim štartom. Netreba zabúdať ani na naše zdravie, keď sme sa rozhodli behávať aktívne. Je dôležité vybrať si správnu topánku, ktorá nebude len dobre vyzerať ale bude aj dobre pružiť. Vďaka tomu sa naše kĺby a šľachy unavia oveľa neskôr a predídeme tak možným zraneniam a opotrebeniu. Preto si aj model Cloudcruiser našiel miesto na našich pultoch

 

Cloudster: to pravé pre začiatočníkov

Presným opakom topánky Cloudcruiser je model Cloudster, ktorý je vhodný pre začínajúcich bežcov. Pohodlie, sloboda a zábava je to čo potrebujete pri bežeckých začiatkoch. Je výborným spoločníkom pre bežcov, ktorý behávajú príležitostne. 
 

 

 

Cloudflyer: topka pre bežcov so širším chodidlom

Model Cloudflyer je osledným z noviniek, ktorý nájdete v našich kamenných predajniach, ako aj na našom internetovom obchode. Ich silnou stránkou je stabilita, ktorú dosahujú vďaka širšej platforme. Stvorené sú pre bežcov s pronáciou a nízkou klenbou. Dizajnom je veľmi podobný modelu Cloud avšak bežci so širším chodidlom, by mali siahnuť práve po modely Cloudflyer. Vďaka nemu získate lepšiu stabilitu a môžete tak predísť zraneniam počas behu.

 

Zaujali vás bežecké topánky ON? Príďte si ich bezplatne otestovať

Zastavte sa v jednej z našich popradských predajní, kde na vás čakajú testovacie modely. Stačí sa zastaviť, topánky si požičať a vybehnúť v nich po vlastnej osi alebo počas spoločných behoch, ktoré pre Vás pripravujeme. A hlavne nezabudnite pravidelne  „čekovať“ našu stránku a facebook, kde sa dozviete vždy najnovšie info o akciách a novinkách. Viac informácii o testovaní cestných bežeckých topánok On.

 

Denisa Švarcpacherová
sportrysy.sk

 

Pridať komentár:

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia