Kategórie
 
 
 
 
 

Nová predajňa Sportrysy v Poprade

12. jún 2015
Nová predajňa Sportrysy v Poprade

V máji sa podarilo popradskému tímu Sportrysy otvoriť novú vlajkovú „lodičku“. V nákupnej zóne Storeland pri Baumaxe, s bezproblémovým parkovaním, ľahkým prístupom z diaľnice, z Vysokých Tatier, zo smeru od Starého Smokovca aj z centra mesta.

Prečo toto miesto? -  objasnil majiteľ a zakladateľ značky Peter Lichý.

Lokalita ma oslovila peknými vonkajšími priestormi, ktoré nám dávajú možnosti na usporiadanie outdoorových aktivít – výstav, testovania výrobkov a samozrejme párty pre verných zákazníkov.

Hala síce nie je historicky zaujímavá tak ako bratislavský priestor, ale z popradskej predajne vidieť (ak nie je zamračené) Lomničák a to má svoje čaro. Náš zámer je umožniť zákazníkom nakúpiť si po práci alebo víkendových športových aktivitách, a preto je naša nová predajňa Sportrysy otvorená denne od 09:00 - 20.00 hod.

Priestor s rozlohou 1100 m2 nám umožňuje dôstojne prezentovať najvýznamnejších obchodných partnerov. Z outdoorovej oblasti je venovaný významný priestor našim dlhoročným partnerom – značkám ICEBREAKER, FJÄLLRÄVEN, MAMMUT a novinke COLUMBIA

Cieľom je udržať aj široký výber obuvi. V ponuke sú klasické značky ako HANWAG, PLANIKA,  alebo modernejší GARMONT, LA SPORTIVA, SALEWA, VAUDE, SCARPA , TEVA ako aj bežecké modely ON CLOUDSURFER,  HOKA ONE ONE, SALOMON, MIZUNO, ASICS, MERRELL  a ďalšie.

Priestor dostanú  tradičné značky určené pre beh, bežecké lyžovanie a skialpinizmus napr. CRAFT, DYNAFIT, ORTOWOX a ďalšie. S príchodom zimy pripravíme tradične širokú ponuku lyží, lyžiarok a viazaní – K2, FISCHER, DYNAFIT, SALOMON, ATOMIC.  

Do novej predajne Sportrysy presťahujeme aj stroje na skiservis, testovanie lyžiarskych viazaní, formovanie lyžiarskych topánok a testovacie centrum.

Všeobecný šport reprezentujú značky ADIDAS, UNDER ARMOUR, NIKE, ICEPEAK a mnohé ďalšie.

Široký výber „hardware“  pre vysokohorskú turistiku a lezenie je samozrejmosťou. K dispozícii je rozsiahly výber batohov pre každú príležitosť od bežeckých špeciálov od Salomonu až po veľkoobjemový Deuter a lavínové batohy. Reprezentatívnu plochu sme venovali „luxusnému“ predaju a skúšaniu bicyklov spojený so záručným a pozáručným servisom. Servis poskytujeme aj na kolieskové korčule.

Postavila sa detská lezecká stienka a miesto sa našlo aj pre kaviareň s kvalitnou Café Trieste. Črtá sa aj spolupráca s Club Alpino Italiano a keď sme už v „Italy“, od jesene sa tešíme na kolekciu značky MONTURA.

Okrem iného, môžete našu novú predajňu využiť aj ako bezplatné odberné miesto 7 dní v týždni

Tešíme sa na Vás na adrese:

Teplická cesta 5 – pri OBI
058 01 Poprad
052/789 40 49
ppzapad@sportrysy.sk

Po. - Ne: 09:00 - 20:00

Tím Sportrysy

 

Pridať komentár:

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia