Kategórie
 
 
 
 
 

Majstrovstvá Slovenska v horskej cyklistike 2015

24. júl 2015
Majstrovstvá Slovenska v horskej cyklistike 2015

Tím Outsiterz získal na Majstrovstvách Slovenska v horskej cyklistike v Dohňanoch 3 medaile a dva majstrovské dresy. Kto ich získal?

Pozíciu slovenskej jednotky potvrdila v Dohňanoch Janka Keseg Števková, ktorá získala zlato a majstrovský dres v eliminačných šprintoch aj v nedeľných pretekoch cross country v kategórii žien. 

V šprintoch si miesto na pódiu vybojovala strieborná Michaela Maláriková (Kaktus bike) a bronzová Nina Janušíková (Firefly). V cross country skončila druhá Andrea Juhásová (CK Svätý Jur) pred Martinou Šichtovou (KPHC T.Teplice).

V pretekoch mužov nás reprezentoval Mišo Alexaj na 14.mieste, majstrom Slovenska sa stal František Lami (Jump Šport ). Medzi kadetmi skončil Jakub Leskovjanský na 16.mieste, v kategórii „veteráni A“ sa Martin Župa umiestnil na 11.mieste a v kategórii „veteráni B“ pridal striebornú medailu Tomáš Legnavský. Majstrovský dres v tejto kategórii získal rovnako ako na cestných MSR veteránov v Poprade pred týždňom, Milan Barényi (Trek KCK Oslany).

Viac o účasti na Majstrovstvách prezradil Michal Alexaj:

„V Dohňanoch sme si znova dobre zapretekali, zaspomínali na Majstrovstvá Európy 2011 a odprezentovali naše nové tímové dresy. Prvý krát sme tiež vyskúšali ponožky‪ CEP, ktoré všetkým výborne sadli a prekvapili aj tým, že sa v tretre nešmýkali, čo býva častý problém.“‬

K úspechu gratulujeme.

Tím Sportrysy.sk

 

Pridať komentár:

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia