Kategórie
 
 
 
 
 

Kolieskové korčule K2 hitom letnej sezóny

6. máj 2016
Kolieskové korčule K2 hitom letnej sezóny

S jarným počasím prichádzame aj my v Sportrysy s novou kolekciou K2 inline korčúľ. Značka K2 sa s tohtoročnou kolekciou obzvlášť vyhrala. 

Inline korčuľovanie má viacero benefitov: nie je náročné na výbavu, posilňuje kondíciu a čo je dôležité, spaľuje veľa kalórií bez nadbytočnej záťaže kĺbov. V poslednej dobe k inlinom inklinuje čoraz viac ľudí ako k zaujímavému, lacnému a ekologickému spôsobu dopravy do práce. Ako sa v širokej ponuke kolieskových korčúľ zorientovať? Máme pre vás stručného sprievodcu.

Inline korčule pre nežné polovičky

K2 Alexis Boa W 2015

Dámy, ak patríte k začiatočníkom alebo mierne pokročilým korčuliarkam, odporúčame dámsky model K2 Alexis BOA®  s unikátnym a pohodlným šnurovacím systémom BOA®. Tento model predstavila spoločnosť k2 už minulý rok a zožal taký úspech, že sa ho rozhodla propagovať aj v novej sezóne 2016. 

Jedná sa o fitness model s priemerom koliesok 84 mm. Ale pozor, hliníkový rám je nadimenzovaný až na priemer koliesok 90mm! V praxi to znamená, že nie je problém v prípade potreby, či chute nahradiť menšie kolieska väčšími. Táto sympatická korčuľa vyniká pohodlnosťou, kultivovaným chodom, obratnosťou a bezkonkurenčným zapínaním. Vlastnosti, ktoré ocení každá dáma. A hlavne, designovo je skutočne krásna a prepracovaná. Na chodníku vás nebude možné prehliadnuť :-)


Ak hľadáte tréningový nástroj na rýchlejšiu a vzrušujúcu jazdu, máme pre vás model K2 Vo2 90 Pro W .

Tieto kvalitné dámske kolieskové korčule patria k tým najvýkonnejším v ponuke značky K2 pre sezónu 2016. Model disponuje ventilačným systémom VorTech™ pre dokonalú cirkuláciu vzduchu a ochladzovanie nohy počas jazdy. Korčule sú vybavené kvalitnými polyuretánovými kolieskami s priemerom 90mm a tvrdosťou 83A  osadenými chrómovými ložiskami ILQ9, s protiprachovou úpravou a vysokou životnosťou. Sú to práve ložiská, ktoré umožňujú dosiahnutie vysokej rýchlosti. Rám korčúľ je vyrobený z ľahkej, pevnej a odolnej hliníkovej zliatiny a dodáva korčuliam stabilitu a vyváženosť pri vyššej rýchlosti. Komfort zaistí šnurovací systém K2 Speed Lacing umožňujúci jednoduché a pohodlné viazanie s minimálnou námahou.

Pánske kolieskové korčule

K2 F.I.T. Boa M 2015

Pre začínajúcich, či mierne pokročilých korčuliarov odporúčame model K2 F.I.T. BOA® s unikátnym a pohodlným šnurovacím systémom BOA®. Jedná sa o fitness model s hliníkovým rámom, ktorý je podobne ako jeho dámsky variant osadený kolieskami s priemerom  84mm. Tieto kolieska je možné navyše variabilne nahradiť za kolieska s priemerom až do 90 mm! Kolieskové korčule K2 Fit Boa vynikajú pohodlnosťou, kultivovaným chodom, obratnosťou a bezkonkurenčným zapínaním.

 

Sebavedomejší a skúsenejší korčuliari určite ocenia modely s priemerom koliesok 90mm a výkonnými ložiskami ILQ9 doplnené ventilačným systémom  VorTech™ pre lepšie odvetrávanie. Konkrétne modely K2 VO2 90 Pro M 2016 a model K2 VO2 90 Boa men 2016

2016 K2 VO2 90 BOA Men's Skate

Váhate alebo si nie ste istý s výberom?

Napíšte nám, alebo sa zastavte priamo v našej predajni v Poprade na Teplickej ceste č. 5 (pri OC Obi), kde máte vynikajúcu príležitosť si korčule K2 sami vyskúšať a otestovať.

 

Pridať komentár:

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia