Kategórie
 
 
 
 
 

Dievča narodené v horách, ktoré malo sen – Valeria Coulturi a značka Crazy Idea

22. máj 2018
Dievča narodené v horách, ktoré malo sen – Valeria Coulturi a značka Crazy Idea

Hlavnou ideou značky je vytvárať originálne skialpinistické a bežecké oblečenie. Crazy Idea sa stala synonymom zábavného, výstredného, nevšedného a nekonvenčného športového oblečenia.

O značke

Značka Crazy Idea bola založená v roku 1989 ako jedinečný projekt bežkárky, nadšenej skialpinistky a lezkyne Valerie Coulturi. Ona je zakladateľka, majiteľka, dizajnérka a najmä duša tejto značky. Valeria hovorí, že do každého produktu dáva svoje JA a chce, aby ste sa cítili inak v oblečení Crazy Idea zakaždým keď odchádzate z domu, keď ste v horách, alebo len keď snívate, že ste tam. Línie, farby a štýl v kolekcii sú explóziou zábavy, fantázie, technických, funkčných materiálov  a tvarov. Všetky tieto vlastnosti vytvárajú jedinečný pomer štýlu a kvality.

Zaujímavosti o Crazy Idea

Valéria už v roku 1989 vyvinula jednu z prvých pretekových kombinéz pre skialpinistov, čo bol jasný dôkaz, že je naozajstný horský odborník. Značka Crazy Idea tiež stojí za vyvinutím prvého trička pre trailový beh na svete.

 

Rýchlo a naľahko

Rýchlo a naľahko – to je filozofia značky, ktorá umožňuje vyraziť do hôr s minimálnou hmotnosťou pri zachovaní potrebného komfortu. Štúdiom, výskumom a bezpečnosťou značka Crazy Idea vytvára produkty, ktoré sú inšpirované pretekovým svetom, kde je rýchlosť a váha hlavnými parametrami.


Akokoľvek sa však rozhodnete si vychutnať hory mali by ste mať maximálny pocit bezpečnosti a pohodlia. Crazy Idea zohľadňuje potreby všetkých typov horských nadšencov, ktorí chcú, aby ich oblečenie bolo suché, teplé a pohodlné a tiež aby dobre vyzeralo. Veľa značiek ponúka funkčné oblečenie, technické strihy, ale jedinečný a nezameniteľný štýl, ktorý vyniká je výsadou Crazy Idey.

 

Motto: V horách sa vieme pohybovať rýchlo a naľahko, ale vždy vieme oceniť a vychutnať si čas strávený v horách

Vývoj priamo v teréne

Spoločnosť v súčasnosti vedie Valeria s manželom Lucasom, ktorý je tiež nadšený skialpinista a bežec. Obaja sa snažia držať hesla, že vedia čo robia a majú ambíciu to robiť stále lepšie. Chcú aby si bol hrdý na ich prácu či už si lezec, skialpinista, bežec či biker.

Crazy Idea pochádza a funguje v talianskom horskom mestečku Bormio. Vďaka svojej polohe je ideálnym priestorom na testovanie prototypov v dokonalých podmienkach.

Testy oblečenia sú robené interne – tímom Crazy Idea, alebo niekedy v spolupráci s pretekármi a horskými nadšencami. Dokonca sa môže stať, že v okolí Bormia môžete stretnúť Valeriu a Lucasa pri lezení, behu, na bicykli, alebo pri skialpinizme ako sami testujú a dolaďujú produkty vlastnej značky. Crazy Idea všetky svoje produkty vyrába v Európe a používa len prémiové látky od firiem, ktoré sa starajú skôr o kvalitu výrobkov než o marketing.

Valeria: „Keď som v horách a vidím, že ľudia nosia Crazy Ideu som hrdá na to čo vytváram a robí ma to šťastnou. Vidím, že ľudia chcú byť iný, ako aj ja, chcú byť jedinečnými  ...a CRAZY“.

Buďte CRAZY!

Čo tak si vyraziť na skialpovú túru vo funkčnom tričku v dizajne flanelovej košele, alebo na trailový pretek v bežeckých kraťasoch v dizajne džínov. Horské nadšenkyne určite ocenia kvetinové vzory, ktorými upútajú pozornosť a zároveň si vychutnajú maximálny komfort kvalitných materiálov.

Naberte odvahu a oblečte sa do Crazy Idey!

 

Pridať komentár:

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia