Kategórie
 
 
 
 
 

Speedgoat 2 - Novinka v ponuke značky Hoka One One

Speedgoat 2 - Novinka v ponuke značky Hoka One One

Značka Hoka One One predstavila v tejto sezóne zaujímavú novinku. Speedgoat 2,  vylepšený nástupca známeho modelu Speedgoat. V článku Vám priblížime čím je táto topánka špecifická.

Pri modely Hoka One One Speedgoat 2 došlo k výrazným zmenám vo väčšine kľúčových oblastí v porovnaní s pôvodným modelom Speedgoat. Vylepšenia platformy, zvršku a celkového fitu topánky ponúkajú najlepšie odpruženú trailovú topánku od tejto značky. Zákazník s užším alebo priemerne širokým chodidlom, ktorý preferuje maximálne odpruženie bude pravdepodobne so Speedgoat 2 veľmi spokojný. Zákazník so širším chodidlom bude aj napriek rozšírenej prednej časti pravdepodobne požadovať stále trošku viac priestoru. V prípade, že vám dobre sedia a vyhovuje Vám hrúbka podrážky potom s modelom  Hoka Speedgoat 2  zvládnete akýkoľvek náročne dlhý terén.

Špecifikácie:

Váha: 232g  (US women’s 7.0); 278g  (US men’s 9.0)
Drop: 4.5mm (32mm päta, 27.5mm vpredu)
Zvršok: 3D Puff Print s klietkovou konštrukciou v strede chodidla s výbornou oporou
Tlmenie: standard EVA (na pocit trošku pevnejšie v porovnaní s tradičným mäkším Hoka EVA tlmením) 
Rockplate: žiadna (ale ani nie je potrebná kvôli prítomnosti hrubej gumenej podrážke.)
Podrážka: Vibram Megagrip (asi 6mm veľmi dobre priľnavé odolné lamely)
 

Čím vyniká HOKA One One Speedgoat 2?

Speedgoat 2 vyniká maximálnym pomerom pruženia k veľmi rozumnej a nízkej váhe oproti konkurenčným modelom. Speedgoat 2 naďalej používa výbornú Vibram Megagrip podrážku. Na podrážke dvojky sa nachádza viac vylepšených lamiel, ktoré sú navyše hlbšie. Neodporúčame tráviť veľa času na  spevnených povrchoch s touto topánkou. Táto podrážka je veľmi dobrá hlavne na technicky náročný horský terén. predpokladáme, že do určitej miery samozrejme vládne aj iné druhy terénu. Zvršok u tejto topánky zaznamenal tiež vylepšenia. Teraz obsahuje kvalitnejšie materiály, hlavne "mesh", ktorý je dostatočne priedušný a nenasakuje a nezadržiava vlhkosť ako konkurenčné modely.

Sportrysy team

 

Pridať komentár:

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia