Kategórie
 
 
 
 
 

Recenzia - Buff Pack Run Cap

Recenzia - Buff Pack Run Cap

Novinkou od značky Buff, ktorá sa doposiaľ sústredila predovšetkým na výrobu multifunkčných šatiek, je extra ľahká čiapka Buff Pack Run Cap.

Buff Pack Run Cap je malá a veľmi ľahká čiapka, ktorá sa z diaľky môže zdať ako obyčajná baseballová čiapka, ale opak je pravdou. Jedná sa totiž o veľmi funkčnú čiapku určenú na beh so zopár vylepšeniami naviac.

Možno ste boli doteraz odporcovia čiapok pri behaní – často sa Vám pod nimi potí hlava, rôzne sa posúvajú a vo výsledku nikdy nesplnili žiadnu funkciu. Buff Pack Run Cap Vás možno  ako nás presvedčí o opaku. Čiapka váži iba 30 gramov, takže ju na hlave takmer necítite. Materiál z ktorého je vyrobená je vysoko priedušný a bočné panely sú zo sieťoviny, ktorá veľmi rýchlo odvádza vlhkosť a pot. Horný panel tiahnuci sa po temene hlavy spolu so šiltom sú vyrobené z vlákna s ochranným faktorom 50 proti slnečnému žiareniu.

Testovací bežec značky Buff David Gladiš strávil v čiapke 7 hodín pri behu púšte Wahiba Sands v Ománe.Teplota napoludnie dosiahla úctihodných 38°C. Vyjadril sa že vetranie bolo fakt obdivuhodné a pre pohyb na slnku a pri vysokej teplote je táto čiapka dobrý pomocník. Vďaka nízkej váhe ju takmer necítiť.

Čiapka je veľmi skladná a dá sa zbaliť do malinkého „uzla“. Výrazné farby s malým reflexným prúžkom na zátylku naviac zaistia bezpečnosť pri nízke viditeľnosti za šera. Je veľkou výhodou, že aj napriek použitiu ultraľahkého a vetrajúceho materiálu sa dá nastavovať šilt. Môžete si ho napríklad zdvihnúť, keď potrebujete vidieť do prudkého kopca. Otočením šiltu dozadu si zas môžete chrániť krk pred spálením.

Pokiaľ beháte alebo sa inak pohybujete v teplých a slnečných podmienkach, je Buff Pack Run Cap pre Vás skvelý doplnok :) Tento produkt si môžete zakúpiť v našich kamenných obchodoch v Poprade na Námestí sv. Egídia 77 a OC Storeland (pri OBI) na Teplickej cesta 5 v rôznych farebných variaciách.

 

Pridať komentár:

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia