Kategórie
 
 
 
 
 

OUTWET – termoprádlo overené praxou

OUTWET – termoprádlo overené praxou

Prinášame Vám novinku – talianske termoprádlo OUTWET z exkluzívnej tkaniny Dryarn. Túto vysoko funkčnú bielizeň používajú aj cyklistické jedničky ako Peter Sagan a Ľubica Ďaďová. Prečo je také super sa dočítate v nasledujúcom článku.

O značke OUTWET

OUTWET je talianska firma sídliaca v stredovekom meste Marostica obklopenom horami, ktorými prechádzajú etapy Giro d´Italia. 

Práve tu sa trojica mladých podnikateľov rozhodla investovať svoju kreativitu, silu a entuziazmus do výskumu a vývoja vysoko funkčnej základnej vrstvy športového oblečenia. Hneď po svojom vzniku, pred 10 rokmi, sa značka OUTWET stala porovnávacím merítkom pre všetkých ostatných výrobcov technickej termobielizne. 

V čom je OUTWET výnimočný?

Celá kolekcia je plne „Made in Italy“ z exkluzívnej OUTWET tkaniny. 

Na ňu je použité polypropylénové vlákno DRYARN, ktoré je najľahšie z pomedzi mikrovlákien. Jeho vysoké povrchové napätie odvádza vodu, pot a vlhkosť extrémne rýchlo. Po intenzívnej fyzickej aktivite nevznikajú ďalšie nepríjemné pachy, DRYARN nepodlieha zmenám vplyvom baktérií, plesní a iných mikroorganizmov. Nepriťahuje prach z atmosféry, je odolný voči oderu, nežmolkuje sa, môže sa prať do 40°C v práčke a je 100% recyklovateľné. 

Spolu s rúrkovým modelovaním vlákna a jeho pružnosťou je možné vytvoriť základnú vrstvu termoprádla tubusového strihu, ktorý dokonale kopíruje všetky telesné partie = Už žiadne komplikované vyberanie správnej veľkosti! 1 až 2 veľkosti stačia (podľa modelu).

Termoprádlo je tiež jemne kompresné – zlepšuje absorpciu kyslíka krvou, znižuje prekysličenie svalov, vytvára podporu a znižuje vibráciu Vašich svalov.

OUTWET a špičkoví športovci

Na kvalitu a funkčnosť termoprádla OUTWET sa spolieha viacero profesionálnych športovcov - vrátane Petra Sagana a celého ProTour tímu Cannondale . OUTWET taktiež používa aj Ľubica Ďaďová z tímu Outsiterz (2.miesto MSR v cestej cyklistike a Miss cyklistiky  2013), ktorý sponzorujeme.

Kolekcia termoprádla OUTWET

V ponuke OUTWET-u nájdete základnú vrstvu pre akékoľvek nasadenie a poveternostné podmienky. Či už je to termoprádlo na vysoké zaťaženie v horúčavách, ktoré je typické svojou sieťovinovou štruktúrou. Alebo termoprádlo na miernejšie podmienky s jemnejšou sieťovinou, poprípade termoprádlo s pridaním Merino vlny pre extra tepelnú izoláciu v chladnom počasí  – OUTWET Vás vždy podporí vo Vašich športových výkonoch a udrží Vás v správnej „pracovnej“ teplote.

OUTWET myslí aj na doplnky a preto má v ponuke aj návleky na ruky a nohy a taktiež kvalitné kompresné ponožky. Navyše je celá kolekcia vo veľmi priaznivej cene. Veď posúďte sami a pozrite si našu ponuku termoprádla OUTWET alebo navštívte našu predajňu v Poprade.

 

Tím Sportrysy.sk

Foto: outwet.it

 

Pridať komentár:

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia