Kategórie
 
 
 
 
 

Obuv s Gore-tex Surround – vodeodolnosť a ventilácia

Obuv s Gore-tex Surround – vodeodolnosť a ventilácia

Novinka od Gore-tex – nová membrána Gore-tex Surround, ktorá poskytuje dokonalú ochranu pred vodou a počas horúcich dní „dýcha“.

Trekingová obuv s technológiou Gore-tex Surround™ je ideálnou voľbou pre outdoorové aktivity v premenlivom a teplejšom počasí. Prvá kompletne priedušná a vodeodolná obuv.

Výhody membrány Gore-tex Surround™

  1. Vysoko priedušná
  2. Nepremokavá
  3. Membrána Gore-tex Surround™ aj pod stielkou
  4. Bočné ventilačné otvory

Konštrukcia topánky umožňuje vlhkosti a teplu uniknúť zo spodku nohy cez Gore-tex membránu do otvorenej štruktúry medzipodrážky a odtiaľ von bočnými ventilačnými otvormi. Výsledkom sú suchšie nohy. Suché nohy napomáhajú Vášmu lepšiemu pocitu a znižujú nebezpečenstvo vytvorenia pľuzgierov a odrenín.

Obuv Gore-tex Surround™

V našej ponuke nájdete trekingové topánky s membránou Gore-tex Surround™ dvoch overených značiek – La Sportiva a Mammut.

1. La Sportiva Primer Low GTX Surround

Kombinuje v sebe tie najlepšie technológie z oblasti behu do vrchu, trekingu alebo lezenia - novú membránu Gore-tex Surround™ a priedušnú Nano-Cells™ konštrukciu zvršku pre intenzívnu a dlhotrvajúcu aktivitu.

 

2. Mammut Comfort Low GTX Surround

Okrem membrány Gore-tex Surround™ je táto obuv vybavená aj technológiou Rolling Concept, ktorá podporuje a odvádza vlhkosť v rôznych častiach chodidla, znižuje svalovú únavu, a tak predchádza zraneniam. Podrážka gripex™ Sonar nešmýka v akomkoľvek teréne.

 

Tím Sportrysy.sk

 

Pridať komentár:

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia