Kategórie
 
 
 
 
 

Novinka: Agave #9 – prírodné a chutné energetické gély

Novinka: Agave #9 – prírodné a chutné energetické gély

Ak potrebujete vydať maximum energie počas dlhej doby, energetický gél Agave #9 je to pravé. Prečo sú tieto čisto prírodné energetické gély s nízkym glykemickým indexom ideálnou voľbou, sa dočítate v nasledujúcom článku.

Zrod Agave #9 začal testom energetických gélov počas výstupu na horu Mt. Saint Helen v štáte Washington, USA. Zistenie bolo šokujúce: testované energetické gély svojím zložením porazia aj „cukríky“. Vďaka vysokému glykemickému indexu dodávali energiu nárazovo a na krátky čas, čo znamenalo, že bolo potrebných viac prestávok na občerstvenie. Zároveň niektoré druhy gélov boli plné chémie a spôsobili niekoľko tráviacich problémov. Našťastie sa však tieto problémy prekonali a výprava dopadla úspešne. Aj test gélov, pretože vďaka nemu skrsla myšlienka vytvoriť lepší a zdravší energetický gél.

Prečo Agave #9

Agave #9 energetické gély v maximálnej miere zachovávajú silu, vlastnosti a chuť ingrediencií, z ktorých sú vyrobené. Základ produktov tvorí pre svoje vlastnosti bio agávový sirup, ktorý má veľmi nízky glykemický index. Pre zvýraznenie vlastností agávového sirupu používame ingrediencie, ktoré sú známe svojimi blahodárnymi účinkami na telo človeka a zároveň dodávajú produktom svojskú chuť. Zatiaľ sú na trhu dve príchute a to je maqui berry  a čokoláda (100% belgické kakao). Na prelome rokov 2014/2015 je na pláne verzia s vysokým obsahom vitamínu C. Vlastnosti energetických gélov Agave#9 ocenia všetci, ktorí si chcú doplniť energiu, ale zároveň požadujú chutný a zdravý energetický gél, ktorý je vhodný pre všetky športy.

Výhody energetických gélov Agave #9:

  • dlhotrvajúci zdroj čistej energie
  • vhodné pre vytrvalostné športy
  • ľahko sa nosia a skladujú
  • dodávajú energiu postupne
  • pomáhajú odďaľovať hlad a únavu
  • ľahko stráviteľné
  • nezaťažujú organizmus
  • bez umelých sladidiel
  • bez konzervantov
  • vhodné pre celiatikov
  • vhodné pre vegánov
  • vyrobené na Slovensku

Príchute Agave #9

Agávový sirup pestovaný 7 až 8 rokov v bio kvalite je základom energetických gélov. Okrem nich sú pre zvýraznenie chuti použité ingrediencie známe svojimi blahodarnými účinkami na telo.

Agave #9 Maqui berry - „super bobuľa“, je v dnešnej dobe najúčinnejšou bobuľkou vďaka jej najvyššiemu obsahu antioxidantov (100g Maqui bola nameraná hodnota ORAC 27600, kým čučoriedky, náš najväčší antioxidant, má ORAC 6500). Maqui je tiež zdrojom vitamínov A a C, draslíka, vápnika a železa. Vďaka konzumácii maqui bobúľ posilníte váš imunitný systém, naštartujete metabolizmus a tiež využijete aj jej protizápalové účinky.
 

Agave #9 Chololate – pravé belgické 100% Kakao v Agave#9 je v najčistejšej forme a vďaka tomu má veľa priaznivých účinkov na zdravie. Okrem množstva vitamínov kakao obsahuje/ rovnako ako ovocie, obilniny, orechy či zelenina/ antioxidačné zlúčeniny. Vďaka svojmu nízkemu glykemickému indexu nezvyšuje hladinu cukru v krvi a ani nevedie k výkyvom hladiny cukru.
 


Na prelome rokov 2014/2015 je na pláne verzia s vysokým obsahom vitamínu C.

 

Tím Sportrysy.sk

 

Pridať komentár:

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia