Kategórie
 
 
 
 
 

Mafate Speed 2 - trailový špeciál od značky Hoka one one

Mafate Speed 2 - trailový špeciál od značky Hoka one one

V dnešnom článku Vám predstavíme trailový model od značky Hoka one one - Mafate Speed 2,  vylepšený nástupca modelu Mafate Speed.

Model Mafate Speed 2 je skutočným nástupcom originálneho Mafate Speed, čo dokazuje hlavne znížením hmotnosti a odstránením nedostatkov predchodcu. Vďaka kombinácii hmôt R-MAT a CMEVA v medzipodrážke sa ich hmotnosť pohybuje okolo 295 g (v závislosti od zvoleného čísla). Ako je zvykom u značky HOKA majú Meta-Rocker geometriu pre príjemný nášľap, ktorá uľahčuje pohyb v teréne a postará sa o pohodlie pri nášľape.
Podrážka má zlepšený 4mm Vibram grip, ktorý má hlbšie vzorovanie v porovnaní s modelom  Stinson ATR a Rapa Nui Trail o jeden milimeter je húževnatejší  a s výrazným vzorom po bokoch v prednej časti topánky pre maximálnu priľnavosť v náročnom teréne. Kombináciou geometrie a tejto vylepšenej podrážky bola vytvorená skvelá topánka pre ťažké technické behy. Tento model bol vytvorený najmä na dlhé trailové behy nad 50 kilometrov.

Bezšvová konštrukcia „No-Sew Construction“ neabsorbuje vlhkosť a tenisky sa ľahšie sušia. Priamo v topánke je tepelne tvarovaná priedušná stielka Ortholite s antibakteriálnou úpravou.

Agresívny profil špičky doslova nabáda bežca k rýchlejšiemu behu. Mafate Speed 2 je o niečo  užší v oblasti päty v porovnaní s modelom Stinson ATR, ale je výrazne užší v strednej časti. Preto topánka veľmi dobre sedí na nohe a poskytuje stabilný pocit aj v nerovnom teréne. Naopak v priestore špičky je topánka dostatočne široká a vhodná aj pre bežcov so širšou prednou časťou chodidla.

Sportrysy team

 

 

Pridať komentár:

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia