Kategórie
 
 
 
 
 

Hoka One One – prehúpte sa do cieľa

Hoka One One – prehúpte sa do cieľa

Prinášame Vám novinku – bežecké topánky Hoka One One, ktorých kúzlo tkvie v technológii prenosu sily prostredníctvom kolísania. Viac o Hoka One One sa dočítate v nasledujúcom článku.

O značke Hoka One One

Bežecké topánky Hoka One One vzišli z myšlienky dvoch francúzskych športových nadšencov Jeana-Luce Diarda a Nicolasa Mermouda. Obaja priekopníci sú za to, že bežec by sa mal cítiť voľne, či behá v prírode alebo v meste. Únava, svalové napätie a problémy s týmto spojené musia bežci riešiť každý deň. Aby sa im predišlo, začali Jean-Luc a Nicolas pracovať na topánke, ktorá by tieto problémy z veľkej časti eliminovala. Snažili sa vytvoriť bežecké topánky bez neobmedzeného potešenia z behania.

Hoka One One je špičková bežecká obuv vhodná aj pre veľmi dlhé behy, ktorú vo svete využíva mnoho ultrabežcov, profesionálnych, ako aj rekreačných bežcov.

Od roku 2013 značka Hoka One One zožala množstvo prestížnych ocenení, napr. za najlepšiu inováciu, najlepší produkt, najlepší materiál podrážky, za najlepšiu obuv roka a množstvo iných.

Technológie Hoka One One

Kolísanie pre progresívny odraz

Unikátna technológia kolísania ochráni Vaše kĺby vďaka efektívnemu prechodu medzi dopadovou a odrazovou fázou behu. Podrážka umožní progresívny pohyb, ktorý Vás bude poháňať vpred každým krokom a zaistí maximálne pohodlie počas každého zabehnutého kilometra. 

Škrupinová štruktúra pre maximálne ovládanie

Prehĺbenie o 2 – 3 cm v medzipodrážke vytvára patentovanú škrupinovú konštrukciu. Tá zaistí 100% ovládanie pri behu a podporí stabilitu Vašich chodidiel. Unikátna konštrukcia zároveň umožní Vašim nohám vyššiu vnímavosť, a to aj napriek vysokej úrovni odpruženia.

Robustná podrážka pre vynikajúce tlmenie

Až 2,5 násobne objemnejšia EVA pena medzipodrážky.  Vďaka nej poskytnú bežecké topánky Hoka One One vynikajúce tlmenie nárazov a zaistí maximálny komfort pre Vaše nohy. Tlmenie je navrhnuté tak, aby zaisťovalo prirodzený krok na rovnom povrchu aj v teréne.

 

Gripy v podrážke Vám umožnia splynúť s terénom a deformácia podrážky zaručí správnu výšku a sklon pre neustály kontakt so zemou. O 35% širšia platforma, flexibilné a vystužené bočné steny a úzky šnurovací systém posilnia stabilitu pri behaní.

Ľahká váha pre dlhé vzdialenosti a vysoký výkon

Bežecké tenisky značky Hoka One One sú považované za prvotriedne vo svojich kategóriách. Sú tak ľahké, že pomáhajú zmierniť pocit únavy aj pri najdlhších vzdialenostiach. Sú ideálne pre športovcov, ktorí túžia po vysokej úrovni výkonu.

To všetko preto, aby ste sa pri behaní cítili maximálne komfortne.

Kolekcia Hoka One One v Sportrysy

Unikátnu obuv Hoka One One nájdete v našich kamenných predajniach. Príďte si vybrať z nasledujúcich modelov:

  • Hoka One One Bondi 4
  • Hoka One One Huaka W
  • Hoka One One Challenger Atr
  • Hoka One One Challenger Atr W
  • Hoka One One Kailula W
  • Hoka One One Stinson Atr
  • Hoka One One Valor

Tešíme sa na Vás.

Tím Sportrysy.sk

 

Pridať komentár:

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia