Kategórie
 
 
 
 
 

CEP - Inteligentné kompresné podkolienky

CEP - Inteligentné kompresné podkolienky

Pre športové výkony, regeneráciu alebo ako prevenciu zranení Vám prinášame novinku – športové kompresné podkolienky CEP. Prečítajte si, v čom sú také unikátne.

CEP - Inteligentné ponožky 

Pre športové výkony Vám prinášame  novinku – športové kompresné podkolienky CEP. Značka CEP garantuje unikátne know-how nemeckého výrobcu. Poďme sa spolu pozrieť, aké výhody oproti iným športovým ponožkám majú. 

Maximálne pohodlie 

Nezáleží na tom, akému športu sa venujete - CEP ponúka inteligentné produkty šité špeciálne na mieru Vašej konkrétnej disciplíne. Polstrované zóny na všetkých dôležitých miestach a široký lém poskytujú pohodlie, ktoré pri športovom výkone potrebujete. Anatomický dizajn chodidla, členka a lýtkovej časti zaisťuje, že podkolienky padnú presne tak, ako majú.  

Pocit istoty a prevencia pred zraneniami

Dva veľmi dôležité aspekty pre všetkých športovcov! Ponožky CEP sú vyrobené z technologicky špecifického pletacieho postupu, ktorý pomáha k aktivácii základného svalového napätia. Výsledkom je väčšia pohybová kontrola a zlepšená stabilita. Túto schopnosť oceníte, hlavne ak beháte často na nerovných povrchoch (napr. v lese) alebo máte sklony k podvrtnutiu.

Termoregulačné vlastnosti a odvod vlhkosti

Či už ide o zahájenie lyžiarskej sezóny v Tatrách alebo náročný Spartan Race, dnešné inteligentné športové oblečenie sa musí prispôsobiť klíme i telu tak, aby mohlo prispieť k maximálnemu výkonu. CEP je jediná značka, ktorá ponúka produkty vybavené unikátnou zmesou materiálov s vynikajúcimi vlastnosťami. Pletenina okamžite absorbuje vlhkosť a pot a odvádza ich na povrch podkolienky, odkiaľ sa môžu odpariť. Týmto sa nohy udržujú v suchu po celú dobu športového výkonu. Ventilačné zóny, použitie vysoko kvalitných vlákien (ako napr. merino vlna) a antibakteriálna úprava zaisťujú v tejto prvotriednej materiálovej technológii excelentnú termoreguláciu a perfektný odvod vlhkosti.

 

"Papierové" fakty Vás nezaujali? Príďťe si vyskúšať CEP ponožky do jednej z našich predajní. Radi Vás privítame.

Tím Sportrysy.sk

 

Pridať komentár:

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia