Kategórie
 
 
 
 
 

Recenzie od zákazníkov - produkty Ortovox

Nemecká značka Ortovox vyrába širokú škálu lavínovej výstroje, snežného oblečenia, doplnkov a iného športového oblečenia už viac ako 30 rokov. Prinášame Vám zopár recenzií na produkty tejto značky od našich verných zákazníkov.

Ortovox Trade 25

"Nízka váha, výborne sedí na chrbte, ľahko dostupný vďaka zipsu po celom obvode, vybaliť veci zospodu, je úplne jednoduché, zbaliť paličky, lano  a čakany je samozrejmosť. Som nadmieru spokojná, a využívam ho vždy keď sa dá, na skalách, aj na voľný čas."

Bc. Marta Szencziová, Zemplínska Nová Ves

 

Ortovox Piz Bianco Jacket M 

"Som veľmi spokojný so značkou ORTOVOX, výborne poslúžila hlavne v posledných dňoch,  super izolačné vlastnosti aj v nízkych teplotách, veľká spokojnosť!"

Ľubomír Švec, Liptovský Mikuláš 

"Bundu mám už tretí rok a pokiaľ si pamätám tak je to Ortovox Voice of the mountains, Už sa nedá kúpiť, ale ako som pozeral, jej nástupca je Piz Bianco Jacket.  K bunde....je super, pekná modrá farba, ktorá ani po rokoch častého nosenia nezmenila na farbe. Vrchný a spodný materiál je zo 100% polyamidu ktorý je veľmi príjemný na dotyk a má celkom dobrú zbaliteľnosť. Za silného dažďa som ju nemal, ale pri prehánkach, bunda nepremoká, má malú nasiakavosť a rýchlo usýcha. Kapucňa je perfektne ušitá a veľmi sa mi páči jej prevedenie. Na konci rukávov sú manžety. Dostatočné množstvo vreciek. Nakoniec to najdôležitejšie. Bundu používam na bežky a zimnú turistiku. Môžem potvrdiť, že je ľahká, veľmi teplá a odolá aj silnému vetru. Pre jej jednoduchý, ale pekný strih ju nosím aj do mesta".

Daniel Roman, Bardejov

 

Ortovox Piz Bernina W JKT blue navy

"S nakupem bundy Ortovox jsem velmi spokojena. Dlouho jsem otalela kvuli vysoke cene, ale v eshopu Sportrysy jsem nasla cenu nejnizsi a zasilaji zbozi i do Cech. Bunda je lehka, ale pritom velmi tepla, investice urcite nelituji a doporucuji. Jedine co bych zminila je prat pouze s vodou/impregnaci, pri pouziti prasku se pri suseni mohou delat "mapy".

Veronika Kubovčíkova, Česká republika

 

Ortovox Haute Route 35

"Batoh je úplné vynikajúci. Kupoval som si ho hlavne z dôvodu, že som chcel batoh s poriadnou chrbtovou časťou. Keď som si batoh prvý krát nasadil cítil som sa divne, ale som bol prekvapený ako ma nútil chodiť s vystretým chrbátom. Aj keď mám batoh plne zaťažený nosí sa veľmi príjemne a nebolí ma chrbát ani ramená. Nevymenil by som ho zanič a naopak plánujem nákup ešte jedného".

Stanislav Žakarovský, Bratislava

 

Ortovox Beanie Melange 

"Čo sa týka čiapky dizajnom sa mi veľmi páči, vlna je veľmi príjemný materiál. Čo mi ale trochu vadí je, že stačí malý vánok a v čiapke je zima. Po meste stačí, ale do hôr by som zvolil iný typ. Celkovo som so značkou ORTOVOX veľmi spokojný. Človek vidí, že si konečne platí za kvalitu".

Stanislav Žakarovský, Bratislava

 

Pridať komentár:

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia