O značke Crocs

Kategórie
 
 
 
 
 

O značke Crocs

11. máj 2018
O značke Crocs

Spoločnosť Crocs je svetovou jednotkou v oblasti inovačnej neformálnej obuvi pre celú rodinu. V roku 2012 oslávili 10. výročie na trhu. Obuv Crocs poskytuje absolútne pohodlie a podporu pre rôzne príležitosti v každom ročnom období a stala sa doslova fenoménom.

CROCS™  je označenie pre americkú značku relaxačnej obuvi, ktorá je charakteristická svojím nezameniteľným dizajnom a  farbami. Prvotný nápad vznikol počas dovolenky partie troch amerických jachtárov v Karibiku. CROCS™ boli pôvodne určené ako obuv pre jachtárov, pretože spĺňali všetky predpoklady ideálnej obuvi na loď. Nešmýkalo sa v nich, boli ľahké, nezanechávali šmuhy na podlahe a boli odolné voči agresívnej morskej vode. Po prvýkrát boli predstavené v roku 2002 na výstave lodí na Floride. Zožali veľký úspech, keď sa v priebehu pár dní predalo niekoľko tisíc párov.

CROCS™ sú ľahké, pohodlné, imidžové a funkčné topánky vyrobené z patentovanej extrudovanej živice Croslite™. Nie je to umelá hmota a ani guma! Jedná sa o prirodzene antibakteriálny materiál, ktorý vyniká tiež schopnosťou absorbovať otrasy počas chôdze. Sú všestranne využiteľné a veľmi ľahko sa udržiavajú. Stačí ich opláchnuť čistou vodou a mydlom alebo použiť špeciálnu čistiacu špongiu Crocs Butter. Sú vhodné pre akúkoľvek vekovú kategóriu.

Okrem klasických “krokodíliek“, ktoré sa volajú Cayman, sú v ponuke desiatky ďalších modelov na každé ročné obdobie a do každého počasia. Každý rok pribúdajú stále nové. V pánskej kolekcii nechýbajú trebárs mokasíny, v dámskej kolekcii niekoľko modelov baleríniek, či sandálov na vyššej platforme. Detská kolekcia ponúka topánočky s obrázkami obľúbených kreslených postavičiek. Ako detská obuv sa však nehodia na celodenné nosenie. CROCS™ je aj pracovná obuv vyrobená špeciálne pre jednotlivé odvetvia, napríklad gastronómiu, či zdravotníctvo.

A pre extra náročných fanúšikov “kroksiek“ sú v ponuke aj ozdôbky Jibbitz™ s motívmi rôznych komiksových postavičiek či zvieratiek, ktoré “bavia“ malých i veľkých.....stačí si len vybrať.

 

 

Jaroslava Filasová
SPORTRYSY TÍM

 

Pridať komentár:

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia