1. Test bežeckej obuvi v Sportrysy

Kategórie
 
 
 
 
 

1. Test bežeckej obuvi v Sportrysy

25. marec 2019
1. Test bežeckej obuvi v Sportrysy

Veľký jarný test bežeckej obuvi v Sportrysoch je tu! Prídťe si vyskúšať a otestovať TOP modely bežeckých topánok a spravte niečo pre svoje zdravie. Naši odborníci Vám poradia s výberom a správnou technikou behu. Neváhajte a zastavte sa v Sportrysy! 

OTESTUJTE SI ŠPIČKOVÚ BEŽECKÚ OBUV

Chcete si zaobstarať topánky na beh a nemôžete sa rozhodnúť aké? Máte obavy, či vám budú vyhovovať? Ako sa v nich budete pri behu cítiť? Potom máte jedinečnú príležitosť si to v rámci 1. Testu bežeckej obuvi vyskúšať a sami otestovať.

ČO PRE VÁS MÁME PRIPRAVENÉ

Pripravené na testovanie máme bežecké topánky Salomon, Dynafit, On Cloud, Inov8.

AKO ZÍSKAŤ TOPÁNKY NA OTESTOVANIE

Možnosť vyzdvihnúť si topánky máte v našej predajni v Poprade na adrese Teplická cesta 5 (pri obchodnom dome Obi). Testovanie je možné od 15.04.2019. Zoznam testovacích topánok nájdete TU, budeme ho priebežne dopĺňať.  

Testovanie značky Salomon začne už 5.4.2019 !!!

Podmienky 
  • Predloženie dvoch dokladov totožnosti.
  • Zloženie zálohy vo výške 100,- eur (záloha ostáva počas testovania v požičovni).
  • Vyplnenie a podpísanie zmluvy o testovaní.
  • Testovacie 2 hodiny sú ZDARMA, (počas otváracích hodín  9:00-19:30)          
  • Zapožičanie na jeden deň (9:00-19:30) - 10 eur
  • Denný poplatok 10 EUR Vám odrátame z ceny ak si do konca mája 2019 kúpite model bežeckej obuvi z kolekcie 2019 

KDE NAJLEPŠIE TESTOVAŤ

Vyskúšajte si topánky v teréne kde beháte. V prirodzenom prostredí zistíte najlepšie, ako sa topánka chová a ako vám bude alebo nebude vyhovovať. Spýtajte sa predavačov na odporúčanie. Beháme tiež a radi. Máme svoje trasy, skúsenosti a radi sa podelíme.

ZÁVEREČNÉ INFORMÁCIE

Zapožičiavateľ nezodpovedá za odložené veci zákazníkov v priebehu konania akcie 
Záujemca sa testovacej akcie zúčastňuje na vlastné nebezpečie a riziko a nebude si uplatňovať voči organizátorovi žiadne nároky za spôsobené ujmy a škody počas akcie. Zapožičanú obuv preberá v plne funkčnom stave bez poškodenia. Spôsobené škody, mechanické poškodenia, násilné opotrebenie na obuvi uhradí v plnej výške stanovenej organizátorom.


Zákazník súhlasí so spracúvaním a použitím svojich osobných údajov, ktoré vyplnil, na účel zasielania marketingových informácií ( špeciálnych ponúk a akcií spol. Sportrysy) a zároveň súhlasí so zasielaním marketingových informácií prostredníctvom emailovej správy. Súhlas udeľuje spol. Rysy group s.r.o. podľa zákona č.122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov, zákona č, 351/2011 Z.z. o elektronických komunikáciách a zákona č. 147/2001Z.z. o reklame

 

Pridať komentár:

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia